ledig_tjanst

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster. Är du idérik och intresserad av folkbildning? Välkommen att söka!

Studieförbunden är en bransch- och intresseorganisation med fokus på folkbildningspolitik. För att kultur och bildning ska nå ut brett över hela landet krävs ett starkt politiskt stöd för studieförbunden som samhällsaktör, liksom samarbete och dialog med samtliga samhällssektorer. Vår primära målgrupp är politiker, beslutsfattare och opinionsbildare.

Vi är en idéburen organisation och våra ledord är demokrati, kultur och bildning. De tio studieförbunden bidrar till lärande tillsammans med föreningsliv och engagerade människor i hela landet. Folkbildande aktiviteter är till exempel studiecirklar, föredrag och verksamhet på musikhus. Genom folkbildning ges fler möjlighet att höja sina röster och delta i samhällsdebatten.

Just nu söker vi:
Opinionsbildande utredare

Vill du veta hur det är att arbeta hos oss? Söker du praktik? Kontakta:

David Samuelsson
Generalsekreterare