Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lansering #ViMåstePrata

mars 6 @ 16:00 - 18:00

#Vimåsteprata

Nu drar vi igång #ViMåstePrata. Du är en av pelarna i bygget. Tillsammans kan vi göra skillnad. Kom på internlansering för initiativet.

Snart släpps en angelägen bok följt av demokrati-tal över hela landet och diverse digitala projekt. Varför måste försvara demokratin? Varför vi måste föra dialog kring samhället? Varför vi måste våga ta de svåra samtalen?

Anmäl dig här

 

Om initiativet:
#ViMåstePrata är ett initiativ till demokratins försvar. För att bemöta de anti-demokratiska krafterna som just nu sprider sig i vårt land har ett hundratal opinionsbildare och kulturprofiler med Hédi Fried och Sverker Sörlin i spetsen slagit sig samman med hela folkbildningsrörelsen.

Det handlar om allt från DN:s kulturchef Björn Wiman till författaren Po Tidholm, från politikern Nyamko Sabuni till näringslivsprofilen Daniel Sachs i kombination med kulturprofiler som Lena Endre och låtskrivarna Shy Martin & Shy Nodi.

Tillsammans och över hela landet kommer vi att samtala om utmaningar och visioner för vårt samhälle. Parallellt fördjupar vi dialogen på nätet och fortsätter samtalet om demokratin. Vi måste våga ta de svåra samtalen. Nu.

 

Detaljer

Datum:
mars 6
Tid:
16:00 - 18:00
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://sv-se.invajo.com/event/vim%C3%A5stepratastudief%C3%B6rbunden/lansering

Plats

Bryggarsalen
Norrtullsgatan 12
Stockholm, 11327 Sverige
+ Google Map