Pressinformation

Välkommen! Här finner du följande: länk till pressmeddelanden, pressbilder och kontaktuppgifter till pressansvarig.

Vi agiterar för bildning och demokrati sedan 1903.

Pressmeddelanden

Våra aktuella och tidigare pressmeddelanden och nyheter finns här.

Som journalist är du välkommen att anmäla dig till Studieförbunden för utskick av pressmeddelanden. Du anmäler dig genom att maila hanna@studieförbunden.se.

Pressbilder

Här hittar du högupplösta pressbilder. Vi har en fin bildbank! Om du inte hittar en bild som passar du söker är du välkommen att kontakta vår pressansvariga, så hjälper vi dig.

När du publicerar våra bilder ska bildtext där information om copyright (Studieförbunden) samt fotografens namn alltid vara med. Bilder på upphovsskyddade skyddas av upphovsrättslagen (SFS 1960:729) och får användas endast i nyhetsrapporterande syfte. Mer om upphovsrätt: Bildupphovsrätt i Sverige.

Vill du delta i våra evenemang?

Som journalist är du varmt välkommen att delta i våra evenemang – kontakta vår pressansvariga Hanna Midfjäll: 070-713 31 50 | 08-402 01 55 | hanna@studieforbunden.se.

Sociala medier

I vårt dagliga flöde delar vi med oss av nyheter och andra nedslag i våra och våra medlemmars verksamhet. Vi deltar också i samtalet kring civilsamhälles- och folkbildningsfrågor. Vi finns huvudsakligen på Twitter, Facebook och Instagram.

Publicerad 17 juni 2019